Skip to content

Mbikqyrje të objekteve nëpërmjet sistemeve CCTV

Këto sisteme ofrojnë zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja, duke mbajtur koston e ulët dhe me kamera cilesore.

Sisteme inteligjente për të analizuar trafikun, parkingun, shkeljet e kodit rrugor, identifikimin e targave dhe më gjerë. godinat, komplekset rezidenciale dhe kampuset, duke ofruar survejim 24/7 në një platformë të vetme integrimi.

Fabrika industriale dhe  institucione spitalore sistemi i jone ben automatizimin dhe menaxhimin e ambienteve,

Sistem Vezhgimi dhe kontrolli DVR me 4 dhe 8 dhe 16 kamera

Kamera përgjimi e shumë artikuj të tjerë

ÇFARË ËSHTË DHE SI FUNKSIONON NJË SISTEM VËZHGIMI?

Një sistem vëzhgimi përbëhet nga një ose disa kamera të cilat mundësojnë monitorimin dhe regjistrimin e cdo gjëje që ndodh në shtëpinë apo biznesin tuaj. Kamerat e vëzhgimit, të lidhura me aparatin e regjistrimit(DVR) bëjnë të mundur pamjet në monitor të të gjitha ambjenteve ku është instaluar kamera si dhe regjistrimin në kohë reale

PSE DUHET TË KENI NJË SISTEM VËZHGIMI?

Me një sistem vëzhgimi të instaluar, ju mund të monitoroni biznesin apo shtëpinë tuaj në distancë ose të shikoni ngjarjet e regjistruara prej tij në cdo moment, gjë e cila ju bën të ndiheni të qetë dhe në kontroll të cdo gjëje që ndodh për rreth jush. Mendoni për lehtësitë e fituara në rast se ju dispononi një sistem të tillë. Eleminoni vjedhjet, dëmtimet ose abuzimet nga keqbërës ose personeli. Mos kontrolli i këtyre të mësipërme mund të kenë kosto nga më minimalet deri tek të jashtëzakonshmet. Një sistem vëzhgimi e justifikon gjithmonë koston e tij.

Le të sigurojmë së bashku projektin tuaj të radhës

Analizojmë, planifikojmë dhe ekzekutojmë projektin në përputhje me rrethanat, në mënyrë që të ofrojmë siguri maksimale në përputhje të plotë me kërkesat e klientit.